Kampanjer och sponsorsamarbeten

När du snabbt behöver hjälp att eller att nå ut till nya eller befintliga kunder via sociala medier, nyhetsbrev eller andra kanaler eller när du helt enkelt behöver öka din försäljning. Vi har ett stort och brett kontaktnät som står redo att hjälpa dig med din kampanj. Genom att fokusera på en specifik geografisk region skapas en starkare och mer personlig relation med kunderna och en känsla av ökad närvaro på den lokala marknaden.

Några av fördelarna kan vara

 

Ökad synlighet och medvetenhet

Genom att genomföra en lokal kampanj kan du öka synligheten och medvetenheten på en lokal nivå, exempelvis genom att synas på lokala evenemang, i tidningar och på sociala medier det är möjligt att nå ut brett bland de människor som bor och arbetar i området.

Ökad trovärdighet och förtroende

Att vara närvarande på den lokala marknaden kan ge ditt företag en högre grad av trovärdighet och förtroende. Genom att visa upp din verksamhet på lokala evenemang, stödja lokala välgörenhetsorganisationer eller sponsra lokala idrottsföreningar.

Konkurrensfördel

Genom att vara närvarande på den lokala marknaden kan ditt företag skapa en konkurrensfördel gentemot andra företag som inte är lika aktiva lokalt. En starkare och mer personlig relation med kunderna kan vara helt avgörande för framgången.

Kontakta oss gärna för att få förslag på kampanjer och aktiviteter som passar just ditt företag och din verksamhet.

Hör av dig så hjälper vi er till rätt annonsmix.

Några av de företag som annonserar genom LVision

Lidingö Centrum :
Rozen Clean :
Quarti :
SkandiaMäklarna :
Annas Väskor  :
Företagarna Lidingö :