Våra utomhusreklamtavlor
på Lidingö

Tavlornas placering

LVISION erbjuder dig som annonsör att synas på 4 skyltar = 8 ytor som är strategiskt placerade nära infarterna till Lidingö. Våra utomhustavlor finns på Södra kungsvägen vid Preem macken, vid Norra Kungsvägen nära OKQ8 (Islinge), på Lejonvägen vid infarten till Lidingö centrum samt på Södra Kungsvägen i höjd med stadshuset på väg ut från ön.

Utomhusreklamtavlorna bokas veckovis, måndag – måndag. Vi har ett nära samarbete med ett av de större tryckerierna i Stockholmsområdet och erbjuder ett fördelaktigt pris på trycket av dina affischer. Vi kan även hjälpa till med att skapa annonsmaterial efter dina önskemål.

Norra Kungsvägen vid Islinge

Strategisk placering med god synlighet för alla som passerar till och från norra ön från och till Stockholm, morgon och kväll.  

Södra Kungsvägen vid Preem

Södra Kungsvägen öster ut vid korsningen Bodalsvägen/Baggeby. Idealisk placering för lång exponeringstid vid trafikljusen nära Preem-macken. 

Lejonvägen mot Centrum

Alla som kommer från Stockholm eller de som kommer från södra ön och ska in till centrum passerar denna stortavla. Stadshuset till vänster, strax efter OKQ8-macken.

Södra Kungsvägen ut från ön

Alla som passerar från södra ön på väg mot bron och Stockholm, morgon och kväll. Skylten står strax framför cykelbron.